Vikipedi Yazan Üniversite

Dünyanın en büyük içerik ansiklopedisi Wikipedia'ya içerik üretmek ve içerik yazarları yetiştirmek amacıyla 5 Ocak 2023 tarihinde  "Vikipedi Yazan Üniversite" etkinliğini düzenlecektir.

Seminer, Wikimedia Türkiye üyesi Zafer Batik tarafından verilecektir. Etkinliği  Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü ve Mühendishane öğrenci topluluğu  koordinatörlüğünde düzenlenecektir.  Etkinlik; tüm üniversite öğrencilerimize açıktır.  Etkinlik  5 Ocak 2023 Saat 14:00 da Eğitim Fakültesi konferans salonunda yapılacaktır.