Eğitim Fakültesi
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi

Yüksek Lisans Öğrencileri 12. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’na Katıldılar

.

Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr.Öğr.Üyesi Serkan İZMİRLİ ve Dr.Öğr.Üyesi Özden ŞAHİN İZMİRLİ ile bölümün yüksek lisans programında öğrenim gören öğrencilerden Gökhan ÇALIŞKAN, Merve Deniz ÇİLENGİR ve Erhat KÖSE ile bölümün yüksek lisans programı mezunlarından Ömer KIRMACI; 2-4 Mayıs 2018 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen 12. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’na katıldılar. Sempozyuma katılan tüm yüksek lisans öğrencileri başarılı bir şekilde sunumlarını yaparak sempozyum katılım belgelerini aldılar. Öğrencilerimiz, tüm BÖTE akademik camiasının bir araya geldiği toplantılardan biri olan bu sempozyumda Türkiye’nin dört bir yanında görev alan alandaki diğer öğretim elemanları, araştırmacılar ve öğrencilerle tanışarak kendi ağlarını oluşturdular.