Eğitim Fakültesi
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi

Bölüm Öğretim Üyelerimiz ABD’de Konferansa Katıldılar

.

Bölümümüz öğretim elemanlarından Doç.Dr. Özden ŞAHİN İZMİRLİ ve Dr.Öğr.Üyesi Serkan İZMİRLİ ABD’nin Missouri eyaleti Kansas City şehrinde düzenlenen “Association for Educational Communications and Technology International Convention 2018 (AECT 2018 - https://aect.org/2018_aect_international_conven.php)”a katılmışlardır. Doç.Dr. Özden ŞAHİN İZMİRLİ “Student Behavior in an Online Monitoring and Evaluation System (Bir Çevrimiçi Takip ve Değerlendirme Sistemindeki Öğrenci Davranışları)” başlıklı çalışması ile, Dr.Öğr.Üyesi Serkan İZMİRLİ ise “Developing an Online Course and Examining Learner Satisfaction (Çevrimiçi Bir Ders Geliştirme ve Öğrenen Memnuniyetini İnceleme)” başlıklı çalışması ile sunumunu gerçekleştirmiştir. Ayrıca Dr.Öğr.Üyesi Serkan İZMİRLİ, AECT kurumundan kazandığı “2018 yılı uzaktan eğitim alanında en iyi nitel araştırma makalesi” dalındaki üçüncülük sertifikasını, makalenin diğer yazarları ile kongre kapsamında düzenlenen bir törende teslim almıştır. Kongrede diğer araştırmacılar ile ortak proje ve çeşitli işbirliklerinin temelleri atılmaya çalışılmıştır.