2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı Yayınlandı

2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı Yayınlandı Değerli öğrencilerimiz, 2023-2024 öğretim yılı güz yarıyılına ait ders programlarınız yayınlanmıştır. Programlarınıza aşağıdaki platformlardan ulaşabilirsiniz:

2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı Yayınlandı

Değerli öğrencilerimiz,

1. UBYS Sistemi: Ders programınızı ve diğer öğrencilik işlerinizle ilgili bilgilere UBYS üzerinden erişebilirsiniz.
  2. Okulumuzun Web Sitesi: Duyuru ekinde yer alan PDF dosyası ile ders programınızı indirebilir ve inceleyebilirsiniz.

Lütfen derslerinizin gün ve saatlerini dikkatlice kontrol ediniz. Programla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız danışmanlarınıza veya ilgili birime başvuruda bulunabilirsiniz.

Önemli Not: Ders seçimleriniz ve kayıtlarınızla ilgili süreçler için belirlenen takvime uymanızı rica ederiz.

Başarılı bir öğretim yılı dileriz.

2023_2024 güz_DERS_PROGRAMI.xls